Asperges met ham, ei & botersaus

Asperges met ham, ei & botersaus
Recept Afdrukken
Asperges met ham, ei & botersaus
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Schil de asperges en snij de houterige onderkant eraf. (ongeveer 3 centimeter)
  2. (Bewaar de schillen en onderkantjes voor de aspergesoep)
  3. Breng de asperges met wat zout en ruim water aan de kook.
  4. Laat 10 minuten koken en laat nog 10 minuten staan met de deksel op de pan.
  5. Kook ondertussen de eitjes zoals je dat zelf graag hebt en smelt wat boter om over de asperges te schenken.
  6. Bak of rooster wat aardappeltjes en serveer alles in bakjes en schaaltjes.
  7. Giet de asperges af en bestrooi met peterselie.
  8. -Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment