Blije eitjes

Blije eitjes
Recept Afdrukken
Porties
5 personen
Porties
5 personen
Blije eitjes
Recept Afdrukken
Porties
5 personen
Porties
5 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de eieren 10 minuten. (hardgekookt)
  2. Prak in de tussentijd de bietjes en doe deze samen met het sap uit het vacuümzakje in een kom.
  3. Pel de hardgekookte eitjes en leg ze gedurende 24 uur in het bietensap.
  4. Snijd de eitjes doormidden en doe de dooiers in een kom.
  5. Voeg hierbij de fijngehakte bieslook, vadouvan kruiden, mayonaise, crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. (de hoeveelheid mayonaise kan verschillen, voeg net zoveel toe totdat het een stevig, maar smeuïg mengsel is.)
  6. Doe dit mengsel in een spuitzak en vul de roze eitjes.
  7. Serveer eventueel met een takje bieslook en een eetlepeltje zalmeitjes erop.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment