Caesarsalade

Caesarsalade
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Caesarsalade
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Zet de oven op voorverwarmen (180 graden). Doe in een diep bord een geklopt eitje en in een ander diep bord de kipkrokant (of paneermeel met kipkruiden). Snij de kippendijtjes in repen en haal ze eerst door het ei en vervolgens door de kipkrokant. Leg de kipjes op bakpapier en zet 20 minuutjes in de oven.
  2. Haal de mooie blaadjes van de kropjes sla en leg op een diep bord. Verdeel er wat halve cherrytomaatjes over en bestrooi met Parmezaanse kaas. Verdeel ook de uienringetjes erover en doe er nog wat dressing overheen.
  3. Zet wat water op om de 2 eitjes te koken. En laat een pan warm worden op het vuur.
  4. Kook de eitjes gedurende 6 minuutjes en bak de spek, terwijl je plakjes spek omdraait, doe je er wat honing overheen.
  5. Leg de spek en de kipjes op de salade. Snij het brood in blokjes van ongeveer een centimeter en haal ze door wat olijfolie, zout en geperste knoflook. Zet dit 3 minuutjes onder de grill.
  6. Doe ook de croutons en de eitjes op de salade en klaar is Wieteke.
  7. -Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment