Citroen-maanzaadcake met citroenglazuur en rood fruit

Citroen-maanzaadcake met citroenglazuur en rood fruit
Recept Afdrukken
Citroen-maanzaadcake met citroenglazuur en rood fruit
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Het èchte recept
Het ik-heb-niet-genoeg-tijd recept
Porties:
Instructies
Cake
  1. Zet de oven op 180 graden voorverwarmen en vet de cakevorm in.
  2. Meng de 135 gram suiker met de rasp van 1 citroen en het sap van 1 citroen.
  3. Meng alle droge ingrediënten van de cake met elkaar of volg de instructies van de cakemix op.
  4. Mix de droge en natte ingrediënten van de cake met elkaar en mix dit tot een romige en luchtig mengsel.
  5. Voeg vervolgens het suiker en citroenmengsel bij de cakemix. Roer op het laatst de maanzaadjes erdoor en doe de mix in je cakevorm. Zet de vorm ongeveer 40-50 minuten in de oven.
Citroenglazuur
  1. Meng het sap van 1 citroen met 150 gram poedersuiker. Je merkt aan het glazuur wanneer de verhoudingen juist zijn. Het glazuur moet wit en vloeibaar zijn.
  2. Maak de cake eventueel op met wat rood fruit of gekonfijte citroenschillen.
  3. -Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment