Garnalen op zeekraal en beurre blanc

Garnalen op zeekraal en beurre blanc
Recept Afdrukken
Porties
4 porties
Porties
4 porties
Garnalen op zeekraal en beurre blanc
Recept Afdrukken
Porties
4 porties
Porties
4 porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak blokjes van de boter en zet deze in de koelkast. Snij het sjalotje fijn en verwarm samen met de wijn, citroensap en water in een sauspannetje. Laat voor de helft inkoken en zeef dit mengsel.
  2. Voeg hieraan de room toe en laat 1 minuut inkoken. Voeg nu steeds de boter, blokje voor blokje toe totdat alle boter is opgenomen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak de garnalen en blancheer de zeekraal. Rooster de hazelnootjes en maak de bordjes op. Begin met wat zeekraal, leg daarop de garnalen. Schenk hierover de saus en strooi de hazelnootjes hierop.
  4. Ook heel lekker met coquilles!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment