Goudse kaassoep

Goudse kaassoep
Recept Afdrukken
Heerlijke romige kaassoep
Goudse kaassoep
Recept Afdrukken
Heerlijke romige kaassoep
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Bak de spekjes uit of laat de spek in de oven krokant worden. Laat de boter in een (soep)pan smelten en fruit hier je uitje in. Voeg de bloem toe en laat dit ca. 1 minuut zachtjes bakken. De wijn al toevoegen en al roerend verhitten totdat er een gladde saus ontstaat. Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Laat de kaas in de soep smelten (dit vergt wat geduld). En roer de room er voorzichtig door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en serveer de soep in kommen met daarop wat ringetjes lente-ui en uitgebakken spek. -Bon appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment