Lamsrack met amandelcrunch, ovenaardappeltjes en groenten

Lamsrack met amandelcrunch, ovenaardappeltjes en groenten
Recept Afdrukken
Lamsrack met een krokant korstje van amandelen en peterselie, geserveerd met roseval aardappeltjes uit de oven, sugarsnaps en mini asperges.
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Lamsrack met amandelcrunch, ovenaardappeltjes en groenten
Recept Afdrukken
Lamsrack met een krokant korstje van amandelen en peterselie, geserveerd met roseval aardappeltjes uit de oven, sugarsnaps en mini asperges.
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
lamsrack met crunch
Ovenaardappeltjes
Sugarsnaps-asperges
Porties: personen
Instructies
Lamsrack met crunch
  1. Zet de oven op 200 graden voorverwarmen en laat het vlees vast bijkomen uit de koelkast of vacuüm.
  2. Hak de amandelen fijn in een keukenmachine. Voeg vervolgens de mosterd, knoflook, een ei, zout en peterselie toe. Meng dit goed in de keukenmachine.
  3. Bedek de bovenkant van je lamsrackjes met de crunch en zet ze gedurende 25 minuten in de oven. Laat ze daarna nog 5 minuten rusten.
Ovenaardappels
  1. Maak je aardappels schoon en snij ze in gelijke stukjes.
  2. Doe wat olijfolie in een ovenschaal en voeg hier je aardappels aan toe. Doe er ook 2 teentjes knoflook bij en zet in de oven voor 40 minuten.
  3. (Voeg eventueel een restje van je crunch toe aan de aardappeltjes)
Groenten
  1. Kook je groenten gedurende 15 minuten gaar.
  2. Haal de groenten door de sesamolie en wat peper en zout.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment