Mosseltjes gestoomd in rode curry

Mosselen gestoomd in rode curry
Recept Afdrukken
Een pannetje vol heerlijke pittige mosseltjes in een saus die je tot op de bodem van de pan leeg wilt dippen met een lekker vers broodje
Mosselen gestoomd in rode curry
Recept Afdrukken
Een pannetje vol heerlijke pittige mosseltjes in een saus die je tot op de bodem van de pan leeg wilt dippen met een lekker vers broodje
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Maak de mosseltjes schoon, haal de baarden eraf en gooi de open mosselen weg. Verhit de olie in een ruime pan. Fruit hierin de knoflook en ui en voeg hier de tomaten aan toe. Breng op smaak met peper en zout en laat 2 minuutjes koken tot de tomaten zacht zijn. Voeg de currypasta toe. Voeg de kokosmelk en kippenbouillon toe, laat dit koken totdat alles goed gemengd is en pruttelt. Gooi de mosselen erbij, doe de deksel op de pan en laat de mosselen 3 tot 5 minuten stomen totdat de mosselen opengaan. Af en toe wat schudden met de pan kan helpen. Controleer de mosselen en gooi eventueel dichte mosselen weg. Bestrooi het gerecht met peterselie en serveer met vers knapperig brood.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment