Parelcouscous, gegrilde groentjes & geitenkaas in een jasje

Parelcouscous, gegrilde groentjes & geitenkaas in een jasje
Recept Afdrukken
Salade van parelcouscous, babyspinazie, gegrilde paprika, abrikozen, cherrytomaten, rode ui, komkommer en bieslook. Gegrilde courgette, aubergine en een geitenkaasje in een krokant jasje. Geserveerd met geroosterd knoflookbrood, tzatziki en zoete tomatenjam.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Parelcouscous, gegrilde groentjes & geitenkaas in een jasje
Recept Afdrukken
Salade van parelcouscous, babyspinazie, gegrilde paprika, abrikozen, cherrytomaten, rode ui, komkommer en bieslook. Gegrilde courgette, aubergine en een geitenkaasje in een krokant jasje. Geserveerd met geroosterd knoflookbrood, tzatziki en zoete tomatenjam.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Salade
Gegrilde groenten
Geitenkaas in krokant jasje
Geroosterd knoflookbrood
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de parelcouscous zoals aangegeven. Snijd alle ingrediënten voor de salade.
  2. Meng alle ingrediënten voor de dressing en maak de salade aan.
  3. Besmeer de courgette en aubergine met olijfolie en breng de plakjes op smaak met peper en zout. Grill de plakjes totdat zij goudbruine strepen hebben.
  4. Maak een paneerstraatje voor de geitenkaas. Kluts in een diep bord de eitjes en in een ander diep bord, crunch je de cornflakes en dit meng je met het paneermeel. Haal de geitenkaasjes eerst door het ei en vervolgens door de cornflakes/paneermeel. Herhaal dit nog een keer en zorg ervoor dat de kaasjes rondom ruim bedekt zijn met cornflakes/paneermeel.
  5. Verwarm in een koekenpan een ruime scheut arachideolie. Bak de geitenkaasjes rondom goudbruin en laat even uitlekken op keukenpapier.
  6. Snijd het Turks brood in lange repen en besmeer deze met olijfolie. Grill de broodjes en als beide kanten goudbruine strepen hebben, schraap je een teentje knoflook over het brood.
  7. Maak de bordjes op, een flinke schep couscoussalade, de gegrilde groenten en een half geitenkaasje per persoon.
  8. Serveer met tzatziki en tomatenjam.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment