Ravioli – gegrilde paprika met garnalen en zalm

Ravioli - gegrilde paprika met garnalen en zalm
Recept Afdrukken
Lente op je bord.
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Ravioli - gegrilde paprika met garnalen en zalm
Recept Afdrukken
Lente op je bord.
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Zet meteen water met zout op om de pasta in te koken. (eventueel via de waterkoker voor een echte speedy speedy maaltijd)
  2. Verwarm wat olijfolie in een pan en snij de gegrilde paprika's en de rode ui in dunne ringen.
  3. Fruit de ui, paprika en een geperst teentje knoflook in de olijfolie.
  4. Voeg hier de garnalen en zalm aan toe (doe dit niet te vroeg, anders raken ze overgaar).
  5. Voeg een scheutje room toe en breng op smaak.
  6. Kook je pasta volgens het pakje.
  7. Serveer de ravioli in een diep bord, schep wat van de saus, zalm en garnalen erover en rasp er flink wat pecorino overheen.
  8. Doe tot slot nog wat blaadjes verse basilicum en oregano over het gerecht en - Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment