Spaanse paella

Spaanse paella
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Spaanse paella
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Laat wat olijfolie warm worden in een lage ruime pan. Fruit hierin de knoflook, rode peper, uitjes, wortel, paprika, chorizo, kip en het paprikapoeder. Laat dit een minuutje of 5 warm worden.
  2. Voeg de tomatenpuree, saffraan en kippenbouillon toe. Doe nu de rijst erbij en bak even mee, laat de rijst alle smaken opnemen.
  3. Voeg nu 750 ml kokend water toe en wat peper zout. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Laat dit geheel 15 minuutjes sudderen. Roer regelmatig van buitenaf naar binnen toe. Voeg eventueel wat extra water toe.
  4. Roer nu de (ingevroren) zeevruchten en doperwtjes toe. Doe de deksel erop en laat nog 5 minuutjes warm worden.
  5. Breng de paella op smaak en voeg wat peterselie en eventueel citroen toe.
  6. -Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment