Ingrediënten
- 250 gr aardappels
- 1 zakje gesneden andijvie
- 4 eieren
- 1 bakje/zakje spekblokjes
- 1 granny smith appel
- 1 rode ui of sjalotje
- 1 beker slagroom of melk opgewarmd
- peper
- zout
- 1 eetlepel mosterd
Porties: personen
Instructies
- Kook de aardappels gaar en snipper een uitje
- Bak de spekblokjes uit en snji het appeltje in blokjes
- Kook een eitje zachtgekookt
- Stamp de aardappels met de andijvie warme room of melk, een eetlepel mosterd, peper en zout. Voeg steeds een handje andijvie toe.
- Voeg de blokjes appel, spekjes en uitjes toe en roer dit goed door de stamppot
- Serveer de stamppot met een gekookt eitje en eventueel een kaasschnitzel of ander stukje vlees.
- -Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe