Tagliatelle chorizo & gamba

Tagliatelle chorizo & gamba
Recept Afdrukken
Porties
2/3 personen
Porties
2/3 personen
Tagliatelle chorizo & gamba
Recept Afdrukken
Porties
2/3 personen
Porties
2/3 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bak de fijngesneden chorizo uit in een droge pan en laat de chorizo uitlekken op keukenpapier.
  2. Fruit op laag vuur de rode en knoflook langzaam aan, in het bakvet van de chorizo. Voeg hier de blaadjes verse oregano aan toe. Als de ui zoet begint te ruiken, blus je dit af met een glas wijn en het sap van een halve citroen. Laat dit even inkoken en voeg daarna de tomatenblokjes en 1 eetlepel suiker toe. Verwarm de saus en voeg er naar smaak peper/zout en basilicum aan toe.
  3. Kook de verse tagliatelle al dente. En bak in een andere koekenpan, de gamba's goudbruin aan.
  4. Meng de 2 eetlepels crème fraiche door de saus en voeg de uitgebakken chorizo en gamba's weer toe aan de saus.
  5. Voeg tot slot de tagliatelle toe en serveer de pasta eventueel met wat brood, verse gemalen peper en verse blaadjes basilicum.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment