Tagliatelle tomaat-gorgonzola saus

Tagliatelle tomaat-gorgonzola saus
Recept Afdrukken
Zo'n pasta waar je het warm van krijgt..
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Tagliatelle tomaat-gorgonzola saus
Recept Afdrukken
Zo'n pasta waar je het warm van krijgt..
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook, voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit zachtjes aan.
  2. Voeg de pepertjes, zout en suiker toe.
  3. Doe nu de tomatensaus erbij en laat zachtjes sudderen totdat de saus glad en iets ingedikt is. (15 minuten) Voeg tot slot de gorgonzola toe en laat smelten.
  4. Kook ondertussen de pasta gaar zoals op het pakje staat.
  5. Bewaar wat van het pasta-water en voeg de pasta aan de saus toe. Breng op smaak met het pastawater, basilicum, versgemalen peper.
  6. Serveer met wat kleine blaadjes basilicum erop.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment