Thaise curry met kip

Thaise curry met kip
Recept Afdrukken
Romig, pittige rode curry met veel groenten en pikante kippenpootjes uit de oven
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Thaise curry met kip
Recept Afdrukken
Romig, pittige rode curry met veel groenten en pikante kippenpootjes uit de oven
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de aubergine, tomaat en uien in grove stukken. Snijd de kip in blokjes. Zet de oven op voorverwarmen (200 graden)
  2. Verwarm wat olie in de pan en fruit de knoflook, rode peper en 2 eetlepels rode currypasta. Bak hierin de kip, aubergine, tomaat en uien.
  3. Smeer de kipdrumsticks in met een eetlepel rode curry pasta en honing en zet ze 30 minuten in de oven.
  4. Voeg de kokosmelk toe en dit sudderen.
  5. Zet water op en kook de noodles volgens het pakje.
  6. Breng je curry op smaak met limoen, sojasaus en eventueel wat suiker. Voeg het grootste deel van de taugé toe, maar houd iets achter als garnering.
  7. Haal de drumsticks uit de oven en laat ze even nagaren onder aluminiumfolie.
  8. Serveer de curry met de noodles en kip in diepe borden. Bestrooi met de ringetjes bosui, rode peper, taugé en eventueel wat koriander.
  9. -Bon Appétit-
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Leave a Comment